Club API

Club API

Mijn naam is Nathalie Wouters.

Ik ben de Club-API = aanspreekpersoon integriteit van KFC Ham United. Ik ben een lid van het jeugdbestuur en ik heb twee zonen voetballen in Ham (Tuur Bukenbergs: U9 en Vic Bukenbergs: U8). Ook mijn man is als trainer aan de club gebonden. Omdat ik het psychische en sociaal welbevinden zeer belangrijk vind in het voetbal, ben ik mij gaan verdiepen en bijscholen in de thema’s “discriminatie en racisme” en “grensoverschrijdend gedrag”. Daarvoor volgde ik enkele opleidingen die georganiseerd werden vanuit Voetbal Vlaanderen.

Beroepshalve ben ik een zorgkundige, en dat maakt dan ook dat ik mij open wil stellen om moeilijke thema’s te bespreken. Ik weet vanuit mijn job dat het zeer belangrijk is dat er mensen naar je luisteren en dat het kan helpen dat er iemand met je meedenkt bij moeilijkere zaken. Daarom wil ik graag mijn ervaring inzetten om dit ook bij de leden van KFC Ham United te kunnen doen.

Jij, als sporter, ouder, trainer, bestuurder of andere vrijwilliger binnen onze club, kan bij mij, als Club-API terecht met een vraag, vermoeden of klacht over discriminatie, racisme, seksueel en ander grensoverschrijdend gedrag.

Je kan me een mailtje sturen op woutersnathalia@hotmail.com of bellen op 0498 13 94 88. Ik ben vaak op de voetbal aanwezig (vooral tijdens de trainingen/wedstrijden van mijn zonen) en je mag me dan aanspreken, maar je kan me ook bellen of mailen om een gepast moment voor jou en mij te prikken.

Als Club-API luister ik naar je vraag of verhaal, behandel jouw melding in alle discretie en verleen ik je advies bij de mogelijke vervolgstappen of doorverwijzing.

Groetjes,

Nathalie