Ouderraad

Ouderraad

Graag stellen we ons eerst even voor: Wij zijn de eerste leden van de ouderraad van KFC Ham United:

Nathalie, mama van Tuur (U8) en Vic (U7)
Ellen, mama van Lars (U8)

Sanne, mama van Matz (U8)
Cindy, mama van Vincent (U13)
Kristel, mama van Xavi (U15)
Filip, papa van Jarne (U21)
Jelle, Keeperstrainer en sportief verantwoordelijke eerste ploeg en reserven

Onze missie: het clubleven een nieuwe wind inblazen en een luisterend oor bieden voor ideeën en bezorgdheden van ouders met het oog op een nog vlottere samenwerking.
Eind september hebben we met ons selecte groepje al eens rond de tafel gezeten met het bestuur. Daar werden we met open armen ontvangen en werd het idee van een ouderraad op te richten met veel enthousiasme onthaald.
Met deze ouderraad willen we een aantal keren per jaar samen komen om bepaalde items te bespreken of activiteiten vorm te geven. We zullen uiteraard vanuit dit overleg onze vragen, bezorgdheden en ideeën terugkoppelen met het bestuur.
Graag zouden we met onze ouderraad ook apart geld inzamelen voor concrete projecten. Zo rees al de idee om in de loop van november/december een wafelverkoop te doen met de jeugdspelers, hun trainers en geëngageerde ouders. Met als concreet doel: verlichting op de dribbelarena! Meer informatie hierover volgt later.
Bij deze doen we graag een warme oproep naar ouders uit alle verschillende leeftijdscategorieën/ploegen om ons te vergezellen bij deze ouderraad.
Voel je je geroepen en heb je zin om samen met dit enthousiaste team onze ouderraad vorm te geven, stuur dan een whatsappje of berichtje naar Ellen 0474/86 44 09, Nathalie 0498/13 94 88 of Kristel 0473/37 27 40 of stuur een mailtje naar ouderraad@kfchamunited.be.

We stellen u ook graag voor aan onze mascotte: de HamSter! Onze spelers zijn tenslotte allemaal HamSTERREN die enkel het beste verdienen


Hopelijk tot snel!