KRC Winterbreak

KRC Winterbreak

Ooit op de heilige blauwe mat naast het veld van de Cegeka Arena willen wandelen? Op 29 december 2023 organiseert KRC Genk de tweede editie van KRC Genk Winterbreak. Een warme en sfeervolle winterwandeling van 4 km met tal van animaties ten voordele van de Limburgse voetbalclubs. 

We hopen dat we er net als vorig jaar met veel leden en hun gezin of vrienden ook dit jaar een leuke uitstap van kunnen maken! Bovendien krijgt elke deelnemer aan de finish een gratis voucher, goed voor één thuiswedstrijd KRC Genk in 2024.

Alle inkomsten uit de ticketverkoop gaan integraal naar onze club.

Bovendien kunnen we dit jaar als club nog kans maken op een extra unieke prijs: we schreven ons ook in voor de Bebat Battery Challenge met als doel zo veel mogelijke lege batterijen te verzamelen. Hoe meer batterijen we verzamelen, hoe groter de kans op een mooie prijs. De 10 clubs met het grootst aantal batterijenkrijgen een bon van EUR 500,- voor voetbalmateriaal. De club met het meeste batterijen wint een exclusieve meet en greet met enkele spelers van KRC Genk.

                        Inschrijven kan via deze link                                         https://winterbreak.krcgenk.be/nl/inschrijven