UPDATE: COVID-19

UPDATE: COVID-19

Update Corona virus COVID-19 !

Gelet op de recente ontwikkelingen hebben de KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League in overleg met de autoriteiten en de Corona stuurgroep (oa) het volgende besloten: Alle jeugd- en amateur wedstrijden én trainingen in het veldvoetbal … worden afgelast, zowel competitief als recreatief. Dit tot 31 maart ! …

Bijkomende info : zie HTTPS://www.voetbalvlaanderen.be/nieuws/

 

Bijkomende beslissingen van KFC Ham United :

– De geplande eetdagen van 21 en 22 maart worden uitgesteld. Reeds ontvangen betalingen worden uiteraard terugbetaald !

– Het voetbalkamp van 6 tot 10 april gaat voorlopig nog door, we volgen de situatie uiteraard op. Bij afgelasting van het voetbalkamp wordt het betaalde inschrijvingsgeld uiteraard ook terugbetaald, eventueel min aftrek van reeds gedane kosten, ttz als bal en t-shirt reeds besteld zijn en niet kunnen geannuleerd worden … die krijg je dan ook natuurlijk.

 

Samengevat :

– geen trainingen en wedstrijden tot 31 maart

– geen eetdagen op 21-22 maart

– voorlopig nog wel voetbalkamp