TOPPER AL NA 8 MINUTEN BESLIST

TOPPER AL NA 8 MINUTEN BESLIST

De topper tussen Ham United en leider KVV Heusden-Zolder in 3A was na acht minuten en goals van Boz en Casas-Trobbiani eigenlijk al beslist. Piens deed de boeken vóór rust zelfs helemaal dicht voor de thuisploeg: 0-3.

De bezoekers startten in deze pittige topper (zes gele kaarten) heel agressief en zetten hoog druk. Dat rendeerde meteen, nadat Boz te veel ruimte kreeg en na vijf minuten al de score kon openen: 0-1.

United was aangeslagen en Casas-Trobbiani profiteerde daarvan om even later ook de 0-2 binnen te trappen na een actie van Boz.

“We hadden ons dagje niet echt”, analyseerde United-coach Antonissen. “We begonnen veel te slap en hadden geen antwoord op het agressieve spel van Heusden-Zolder, waardoor we te veel de lange bal hanteerden. En als je dan ook geen geluk kent in de afwerking, weet je dat je achter de feiten aan loopt.”

Die pech in de afwerking kwam er door toedoen van een sterke doelman Deelkens en Özdemir, die een bal van de lijn keerde.

Bron HBVL