Ook ons tweede elftal onderuit tegen een sterke tegenstander.

Ook ons tweede elftal onderuit tegen een sterke tegenstander.

We waren op voorhand gewaarschuwd over dit elftal. Heusden was duidelijk de sterkste tegenstander van onze reeks en dat bewezen ze door de afgelopen 2 wedstrijden 18 doelpunten te maken.
We startte de wedstrijd veel te braaf en speelde te veel met de staart tussen de benen. Snel werden we met onze neus op de feiten gedrukt en en voor minuut 45 stond het al 0-3, waarin we ook Brent Theunckens en Sander Philipsen verloren. Hierdoor maakt Jens Indeherberge zijn wederoptreden na een zware blessure.
Na de rust ging het een stuk beter. We speelden een aantal kansen bij elkaar maar de doelman van HEusden hield zijn netten schoon. Aan de andere kan van het veld voorkwam een sterke doelman Jente Custers nog een aantal keren de forfaitcijfers.

Eindstand 4-0 dus.