Uitslag Hechtel FC VS KFC Ham United

Uitslag Hechtel FC VS KFC Ham United

Schitterende overwinning bij titelkandidaat Hechtel

Hechtel start goed aan de wedstrijd met de duidelijke intentie om te voetballen en vermits onze jongens ook steeds voetballende oplossingen zoeken is het al snel duidelijk dat dit een mooie match gaat worden. Ham verdedigt sterk en is in de omschakeling steeds dreigend met een eerste beloning na een geweldige rush van Tom: 0-1 na 15′. Hechtel poogt snel terug te komen maar kan enkel dreigen op enkele fases waarin we achterin teveel risico’s nemen. Aan de andere kant is er meer gevaar, maar eerst trapt Laurens op de paal en iets later raakt een wondermooie lob van Bram ook niet verder dan de onderkant van de lat.
Na rust de snelle 0-2 van Laurens en van dan af begint ons team aan een demonstratie van voetballend vermogen, finesse, inzet en teamspirit waardoor Hechtel volledig weggespeeld wordt. Enkel omdat wij nog een 4 tal open kansen missen blijft de schade voor Hechtel uiteindelijk beperkt tot 0-4 na nog 2 goals van Bram en Laurens.
Schitterende teamprestatie met een oververdiende overwinning is dan de conclusie