KFC HAM UNITED WINT MET DRIE 3-0 TEGEN KAULILLE FC

KFC HAM UNITED WINT MET DRIE 3-0 TEGEN KAULILLE FC

Onze Hammers greep kaulille bij aanvang van de match direct bij de keel. Een bedrijvige Michiel Matthijs toonde zich een aantal keer op de rechter flank en na 6 minuten zette hij met een mooie assist de Hammers op 1-0 . Laurens Backx trapte de voorzet wondermooi over doelman Hermans in de rechter bovenhoek.
Een stevig en vechtend Kaulille liet het hoofd niet hangen en kwam na 20 minuten terug in de match. Dit vooral ook omdat we vanaf dan het voetbal wat vergaten en teveel ruimte lieten waardoor Kaulille regelmatig kon komen opzetten. Keeper Jonas de Bie moest enkele keren goed tussenkomen maar tot echte gevaarlijke kansen kwam het echter niet.
In de tweede helft werd deze trend wat voort gezet , tot in minuut 57 de 2-0 echt uit de lucht gevallen komt . Een te harde pas voor Laurens Backx wordt geweerd door de keeper maar een opzettende Laurens krijgt deze met een gelukje tegen het lichaam waardoor de bal in de netten verdwijnt.
Vanaf dan neemt Ham de match echt terug in handen en komt het nooit meer in gevaar. 4 minuten later veranderd Michiel Matthijs het spel met een prachtige cross-bal van kant waardoor Jarl Raymaekers in een schietpositie komt, hij twijfelt niet knalt de bal geweldig in het doel.
3-0 de eindstand dus , kort samengevat een mooi begin en einde. Waarvan iedereen gezien heeft dat onze Hammers met goed voetbal duidelijk het verschil kan maken.