12 op 12 VOOR HET TWEEDE ELFTAL VAN KFC HAM UNITED!!!!

12 op 12 VOOR HET TWEEDE ELFTAL VAN KFC HAM UNITED!!!!

Vandaag stonden onze reserven tegenover Kaulille FC . Na een perfecte start bevestigde zij ook vandaag hun goede vorm met een mooie 12 op 12!!! De eerste helft was Ham duidelijk de betere ploeg. Jarne Put draaide de 0-1 heerlijk in de winkelhaak na een vrije trap. In de tweede helft controleerde onze Hammers de wedstrijd en vergrote de kloof nog met een doelpunt van Arne Lodewyckx . Verder moest Jetze Janssens uitpakken met twee prachtige reflexen in één fase om zijn netten schoon te houden. Pas in de laatste minuut kon Kaulille de aansluitingstreffer tegen de netten duwen na een discutabele vrije trap. Eindstand 1-2 dus!
Kortom een schitterende 12 op 12 na dominante wedstrijd van onze Hammers. In de eerste helft met goed voetbal , in de tweede helft op karakter!